Nikdy šťastní

Nikdy šťastní

Anotace: Snad pochopíš... i když to asi nikdy nebudeš číst....

Srdce v bolesti utopené
Jak kalíšek lihu
Pocit,
Že tvořím uzavřenou,
Sto let starou knihu,
Krychlové trápení
Vyššího druhu,
Poznat tak života
Jemnější vzpruhu….

Srdce v bolesti ponořené
A trochu něžné lásky,
Nechci chodit životem
A mít na očích vrásky
Zlom bodu či bod zlomu
A pouhopouhý žal
Sama si za to mohu,
I Tys mi srdce vzal.

Snění i nesnění
Mé lásky trápení
Přátelství s velkým Vé
Nemůže být nikdy Tvé

Když síla ta zaútočí
Pak slzy Ti kanou z očí
Pochopíš

Když síla ta zaútočí
Soumrak bran
Pak uslyšíš

Smítko z očí
Srdcem proskočí
V té vteřině pochopíš
Autor Ammazonic, 23.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí