Jarda a Viktorka
Jsi jak malý Jarda.
Nevíš co chceš.
Oblíbíš si hračku
a pak ji hodíš za hlavu.
A tak jsem se pomátla
z tvé infantilní lásky
já histerka Viktorka
od splavu.
V měsíčním světle
k obloze letím,
do trní padám v zápětí.
Duši mám celou potrhanou,
slzy v peřejích utápím.
Jak ven z této kazajky?
Jak ven z této klece?
Když doléhá můj teskný žal
na tvé bezpečné pískoviště,
ucpeš si uši
a otočíš se zády k řece.
Komentáře (0)