Chci si ten čerstvej podzimní vzduch
osladit kouřem
a nechat svý myšlenky plout.
A nebudu myslet na něčí společnost,
kdo by tu se mnou právě teď stál.
Ptali se mě,
jestli jsem příliš náročná pro lásku,
jestli je těžký se mnou bejt,
jestli dokážu milovat na první dobrou.
Asi jo.
Přec jsou všechny lži, co jim uvěříme, vlastně pravdou.
V tu chvíli danou.
Co naplat,
žít jen s malou nadějí na převrat,
v noci nespat,
a nebo se tomu prostě poddat.