Dopis na rozloučenou.
Přečti si můj dopis na rozloučenou.
Píšu,odcházím..
opouštím Tvoje srdce kamenné,
oči ledové.
Píšu,odcházím..
OpuštímTvoje ústa sevřená,
ruce studené.
Píšu,odcházím..
Opouštím tvoji duši bezcitnou.
Proklínám..
ať zůstaneš navždy sám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)