Muži dneška
Vstaňte muži z popela,
co to s Vámi udělá!
Vemte meče, kuše, kyj,
udělejte velký ryk!
Zapomeňte na vonný nápoj,
je to jen trik – pak tu blábol.
V celé zemi zuří válka,
kde jsou muži – tam je chátra!
Já chci muže hrdinu,
bez něj já tu zahynu!
Zahynou i děti moje…
a co muži? – ti se bojej….
Muž dneška, jakože nikoho nezabil? no, sem tam se některý najde..a dá se i snadno najít...většinou je ve zprávách...
19.11.2013 21:02:14 | Robin Marnolli
Muž hrdina je hrdina,
vezme šíp a touhu dá.
Však muži dneška- smutně dím-
já je tu však nevidím.
19.11.2013 21:20:35 | Evionka