Moc to bolí ...
Anotace: Když život bolí, je malinkatý krůček od lásky k nenávisti ...
Své tváře halíme maskami,
tajemství zavíráme v truhle,
nedbaje ničení krásy vráskami
a zapomenouc na oči nedávno zvlhlé.
Bolí to! Moc to bolí!
Komentáře (3)
Komentujících (3)