v kolejích všednosti
šlapal můj svět
život mi upadal
jak vadnoucí květ.
pak jsem tě poznal
a s malinkou hořkostí
dostal jsem šťávu
a vyšel z té všednosti.
vnesla jsi barvu
do šedi mé duše
trefil mě amorek
šípem své kuše.
nemusím dál
o lásce snít
dalas mi dar
tyto sny žít.
vzkaz mého srdce
proto chci říct
budu tě milovat
tobě tlouci chci víc.