Sněžení
Anotace: Věnováno Té, která po tom touží
Líbezný anděli, o čem sníš?
Sladkou touhou tělo zmámené.
Kdo hledal, našel, tím si buď jist.
I pro malou naději den se nadechne
a srdce opět zvony rozezní,
storoky vězněné v kamenech,
ze sněhových vloček pak budeš číst,
vyznání ukrytá do polibků...
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: Amelie M., Akrij8, Zamila, KaterinaKoudelova, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)