Sarkofág motýla
Anotace: Venovano KonejsivymKvetum
Smyslný rytmus kastanět,
však jen okem dotknout se smíš těla,
tolik podobná jsi na anděla
a v poupěti ukrytý je květ.
V bezpečí trnů tesáky vyceněné,
netrpělivě netrhej ovoce zakázané,
dokud nerozvine se zcela.
Až tehdy dovolí Ti přivonět.
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: KaterinaKoudelova, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)