Existenciální odcizení
Jsi pan Martin
a já paní Martinová
každý den tě nacházím mezi přikrývkami
v posteli
každý den - i v neděli
Přesvědčuješ mě:
Jsem Donald!
A přece jsi pokaždé jiný
Donald
tvrdíš, že mě máš rád
a tak se s tebou
poslušně miluji
Každý den. I v neděli