stýská se mi po tobě, chybí mi tvůj smích
lehký dotek, naděje, náhle je vše pryč
a duše zase zrazená. Proč? Jen ty sám víš
Dýka v zádech vražená a krev má zase týct
nechvíli, jen na malou moct utéct někam pryč
uzamknout se myšlenkám ve vzpomínkách žit.
Ne, už není naděje, nezbyl ani strach
jen samota, v níž ticho je, v níž by nežil ďas.
Vše je pryč, tak najednou a vlastně nevím proč,
Proč srdce samo od sebe mi řeklo, věř a skoč
Teď na kousíčky rozbité, co srostlo sotva zas
se pomalu s mým souhlasem, tiše mění v prach