Anotace: ...
Necháváš mě odejít
zas a znova.
Nechal sis mě vzít,
muka Davidova
prožíváš.
Jsem teď s jiným,
již nepoznáš...
To vše, cos neudělal,
zastává teď on.
Mého srdce ses vzdal
a způsobil mu skon.
Nebreč,
je pozdě,
to nezměníš...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?