K čemu?
Anotace: Spousta otázek a žádná odpověď...
K čemu je ten cit,
Co chovám ve své hrudi?
K čemu je ta bolest,
Co mě v noci ze sna budí?
K čemu jsou ty slzy,
Co stékají po mé tváři?
K čemu jsou ty sny
Co zapsané mám v snáři…
Jsme si tak blízko, a přeci tak vzdálení
Na dosah ruky máš prchlivé mámení
A přeci ti utíká
Záblesky ve tmě, jiskra i chlad
Letmé dotyky, sytost i hlad
Neviditelná zeď dělí nás…
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
Komentáře (0)