Kometární
Je-li pravdou mocná lež, pak
logika je opium lidstva
pění jako světlý ležák
na lež připijou má i tvá
ústa, na úspěch, na kdyby
přirozený výběr zvládá
štěstí, koho nepolíbí
jakživ puzzle neposkládá
z tisíc komet Ty jsi právě
pro mne nevyzpytatelná
logicky nejsou dvě a dvě
čtyři, železná čitelná
logika rezaví k mýtu
dvě má čtyřramenná kotva
ramena, když jsou v zákrytu
nabízím Ti místo pro dva
v rozcuchaných z lásky vlasech
nechápeš proč? není divu
v doopravdy lepších časech
pochopíš vše, ku podivu
Přečteno 464x
Tipy 16
Poslední tipující: Aťan, Amonasr, poeta, Radhuza, isisleo, Jana B., Miskitka, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (2)