Drahá
Anotace: Drahá zůstaň bezejmenná Asi je to lepší – to ti přísahám Neříkej že ti má...
Sbírka:
Texty
Drahá zůstaň bezejmenná
Asi je to lepší – to ti přísahám
Neříkej že ti má hlava překáží
Když jí ve tvém klíně mám
Co se mi líbí chci hned mít
A co mi slíbíš budu chtít
Dámo jestli uvěříš
mým slovům včerejším
kouzlo noci vyprchá
a ty musíš rychle jít
Co se mi líbí chci hned mít
A co mi slíbíš budu chtít
Včera jsem tě potkal na ulici růžový
Stála jsi tam pod lampou a čekala na svůj cinkot
Včera jsem tě potkal měla’s pohled plyšový
Uhnula jsi očima a já řekl si
to je Život
Bohudík už se rozednívá
Andělům den už končí
Koukaj do svých zrcadel
Ale nevidí svoji tvář
Co se mi líbí chci hned mít
A co mi slíbíš budu chtít
Přečteno 623x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (0)