Děvčátko
Stačí jen sloupnout skořápku!
Stále jsem podobná tomu děvčátku!
Co věří na lásku,
na něžné doteky,
co čeká polibky
a něžné objetí.
Co drobnost jí vykouzlí úsměv v tváři,
co pokaždé její oči září,
co hlas tvůj, jí srdce rozbuší.
Co smutek jí vůbec nesluší.
Můžeš mě milovat, chránit.
Nikdy bys neměl mé srdce ranit!
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, v.hercik, melebele
Komentáře (0)