Anotace: budu rád za komentáře
Je to báseň vyvěrající z bolesti, ta má vždy své literární chyby, ale neproti tomu má často silný citový náboj.... měl jsem také takové období.
Tak hodně síly a dávám dukát, jelikož místy se mi to líbí:-)
04.12.2013 18:06:56 | Robin Marnolli
... a mně se líbí "proč už nejsi má?", zrovna jako se mi líbí Jsi moje :-)
04.12.2013 15:54:00 | Kapka
"proč už nejsi má?" - to je tak hrozný klišé u děl, že to dokáže zkazit dojem z celé básně. Ale jinak je to celkem příjemné počtení, takže za bodík.
04.12.2013 15:37:33 | Isquieasuus
Mě se moc líbí. Hezky se čte, jakoby plynula sama si. O lásce nalézané i ztrácené se krásně povídá i sní. Přeju hodně krásné a podnětné inspirace do další tvorby. :o)
04.12.2013 15:30:49 | Tichá meluzína