Padám
Anotace: http://www.roberthlavaty.cz/padam/ Text písně Padám.
Sbírka:
Texty
Svítá tma se ránem rozmočí
svítá hvěznej prach ti padá do očí
Už padá padá ti k nohám, padá a já marně doufám
Jsi jako příboj na kameny narážíš
jsi jako příboj suchý břehy zavlažíš
Já vydám všechno co mám, vydám všechno co mám
Až se jednou jednou vrátíš zpět
Slunce už svítí za mraky se neschová
slunce už svítí macešsky se nechová
Já vydám všechno co mám, vydám všechno co mám
Jsi jako přístav kde před bouří se ukrývám
rybář bez sítí beznohý co utíká
Já vydám všechno co mám, vydám všechno co mám
Komentáře (0)