Vylomit zub
Anotace: Loučení s láskou...
"Jablko plechové špatně se kouše
To radši olova tavu bych doušek"
Pokouším se situaci odlehčit...
Těžce se dívám na pohled kamenný
a všechny proměny citů mé ženy.
Vtipu se nesměje.
Naděje nehřeje...
Jen hořce pěje, na čele krůpěje potu,
Ztratil jsem k lásce nit a hudby notu.
Pravý hák, vlčí mák i matu šach.
A z toho být zas sám mám velký strach.
Komentáře (0)