unášela jsi
Anotace: ... mé obočí ...
.
unášela jsi moje obočí
a na záložně zase čaje
obtáčely svět do dlaní
a tvoje boky směly tě
napořád vyprávět
a tvé oči a rty
v násobilce
pro prsty
chvěly se
a pod dlaní
na chvilku
s nimi svět
.
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)