Romantika naruby
Anotace: někdy něco uvidíš poprvé a pak znovu zas....
Chtěla jsem říct to sladké "nic"
a olíznout si přitom ret,
na kterém díky téhle chvíli, i díky Tobě
vykvetl něžný bílý květ
Jenže jsem netušila, že v tu samou chvili
nabrousíš svojí slovní pilku
a ten květ se dotkl Tvého ostří a stačilo to...
i když jenom chvilku
Z toho už tehdy vyplynulo pro mě poučení,
že někdy ...s Tebou... se něco, víc než rychle, změní.
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (0)