Kometa
Zalekla se cesty zpátky
kometa ISON od Slunce
ledově krásná na svátky
neměla zhlížet se v tůňce
Mrtvého moře u pouště
ani v Jordánu u brodu
Jabok, svůj ohon jak koště
pak nepověsí nad vodu
aby kterak tehdy jasem
vlasatice jiná vzplála
zrovna tak na cestě já jsem
za vidinou jež nelhala
když podruhé mě potkala
na nočním nebi a řekla
- Tvá kometa neroztála
polibku Slunce se zřekla
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)