Lásku
Anotace: Už nemusím hledat.
Hledala jsem lásku.
Při západech slunce,
v modři oceánů.
Hledala jsem lásku.
V červené knihovně,
ve světle táboráků.
Hledala jsem lásku.
V křišťálové kouli,
v moudrosti astrologů,
a přitom byla tak blízko!
Ta láska v mém srdci.
Přečteno 580x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)