Nějaká

Nějaká

Anotace: Žádná báseň, ale píseň. Od fešáka.

Jsem dobrej v plýtvání času a chtěl bych se naučit hrát na basu, ale ty mě přece žádáš, abych Klusovi věnoval víc času.

Jím sýr, ale jen na pizze, já kouřil měl jsem černý plíce, ale pak jsem potkal tebe a řek si vole, ty seš tele!

Já nikdy nebyl na auta, líbí se mi kytary a tvoje jméno, já tě prostě zbožňuju, možná že i miluju.

Jo miluju to tvoje křehko, když se směješ, když se mračíš, když říkáš moje jméno, když mi koukáš do očí a svět se se mnou zatočí.

Já chtěl jen trochu tvý lásky, trochu citů, trochu štěstí, žádnou hru, žádný sázky, žádný hloupý výmluvy, prostě dny plný pohody.

Seš jedna z mejch závislostí, je to těžký odvyknout si od něčeho co je krásný, odvyknout si od tebe, kolikrát se mnou život ještě vyjebe.

A pak ty kecy "brácho, to je život" na to já kašlu. Jsi můj sen, moje droga, tak co mám k sakru dělat? Asi jen dál hloupý songy skládat.
Autor bezbožník, 10.12.2013
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel