:D...mám pocit, že to má něco společného s životní filozofií mužů...nebo se pletu?;)
30.01.2007 15:02:00 | Lizzzie
Bajky jsou fajn.Nikdo se neurazí a řekneš v ní co máš na srdci.V tom ponaučení.
23.01.2007 20:40:00 | s.e.n
..nelze odpovědět na vše...
..snad jen..že cesta ze země ke hvězdám není pohodlná..a trpaslík nevyroste ,ani kdyby se na skálu postavil.. :-)))
..OPL..nenalákala by se na OPLatky ?..
23.01.2007 19:23:00 | isisleo