a tak jsem tě ztratila - znova
napsal jsi, že k tomu můžu něco říct, ale
prsty mi zamrzly v tom chladu, který přišel a
slova bys neslyšel a slzy bys neviděl
..bublinka zůstala prázdná, jako ta chvíle
nevrátila bych to, nezměnila bych to
ničím, co bych napsala, bych to nezachránila
ta slova, ta písmenka by pro tebe nic neznamenala
a tak jsem mlčela.. jako pořád
je nový den a budou jich desítky
bez tvého úsměvu, bez tvé vůně
prázdné a smutné
tvořené přetvářkou, snahou zapadnout
zavděčit se přihlížejícím
slzavé vzpomínky, vrásky na mém čele
touha vrátit se zpátky po té spirále,
která se pořád točí stejně
nekonečně
takže se zase setkáme?
budeme se líbat na ulicích
a šlapat si po nohách
budeme se smát
a budeme mít objetí jeden pro druhého?
takže se to stane znovu
a budeme se milovat?
počkám si..