KŘÍŽEK
Anotace: vyznání ke Kristu...
Koupený pro vzpomínku na Něj
Z chirurgické oceli stvořený, tvrdý jako On
Řetězem omotaný, Jeho bolestí a utrpením označený
S boží slzou vsazenou, oslavujíc světlo Jeho
Knězem posvěcený, projevením úcty Jemu
Před démony Jeho symbolem chráněný
Nošený, k Němu se hlásící
Milovaný, On láskou byl
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)