Anotace: na kolotoči
Už ráno se ztrácím
v myšlenkách na tebe
lapena ve tvém větru!
Nedělní vánek
se mění
v týdnu v uragán...!
A milosrdný pátek
mou vášeň
uspává...
A nedělní vánek ...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?