Tak dávno mi to přijde
Anotace: V jednu chvíli realita, zdálo se to všechno jasné... Chci být jenom Tebou bita a pak už...
V jednu chvíli realita,
zdálo se to všechno jasné...
Chci být jenom Tebou bita
a pak už vše bude krásné...
Ale že svět není černobílý
a nás dělí pevná hráz.
Mohli jsme jít jistě k cíli
společně a mnohem snáz.
Když mám někdy chvíli dlouhou
přemítám, zda na mě myslí.
Stáváš se siluetou pouhou,
jen obrazem v mé choré mysli...
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriella-9
Komentáře (0)