Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-2U0Ivkn2Ds
Stín tlukoucího srdcev zrcadle zase sněžía já chci spoutat lehce
šeptám do větrupřistřihni křídlakrátcenaber směra poletíme
jen prosím řekni něco
aby to bylo fér...
tak já popřeji i za něj krásný a veselý vánoce!:-)Hezká byla...
21.12.2013 17:54:14 | střelkyně1
Střeluš, Tobě taky šťastný a veselý Vánoce :-)
21.12.2013 17:55:27 | Kett
možná zastříhal ušima...
19.12.2013 23:31:17 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?