Když sněžíš mezi víčky
a děti
dělají do sněhu andělíčky
Když vraní koně běží alejí
přichází čas nadějí
a tajných přání.
Když sněžíš bez pozvání.
Když cukroví voní celým bytem
píšu s divným klidem
a na stole svítí čtyři svíčky.
Ty sněžíš mezi víčky
Krásný název:)
21.12.2013 07:45:02 | Isquieasuus