Anotace: ...
je sychravý den
někdo se zeptal a já mu nerozuměl
na podpatcích nese se svět
den utkaný z mlh
z dálky sem voní snad punčový trh
hvězdy jsou možná až nechutně vážné
křížová palba
růže se snáší, blednou rodinná alba
a dopisy lásek, ach, na nich kvete už vřes
dopitá vína
chtěl bych ti hrát, vzít tě do prázdného kina
klišé ale kape a rozlévá se prostorem
je sychravý den
volala jsi, ale já tě z dálky neslyšel
budu čekat, až svět jednou klopýtne
Ta je moc hezká :)
19.12.2013 21:49:43 | iluzionistka
Krásná, tiše pozorovací, doufající ve splnění tajných přání. STráášně se mi líbí. :O)
19.12.2013 20:39:54 | Tichá meluzína