Anotace: něco a nic mezi
Když se koutky vzhůru stáčí, oči lnou-li k tvému pláči.
Dlaně dostanou ten správný var, když se ze dvou těl stane pevný val.
Ušima jde vzdych do tmy, vzdych co není pro tři.
Slastná vášeň
nejen v koutě oslavuje bezmyšlenkovitě, vroucně