Anotace: ..takové to, co neozdobíš mašlí
Ano, i já
jedno vánoční mám,
jen ne za okny,
v srdci ho ukrývám.
Takové to,
co neozdobíš mašlí,
tohle je o dvou
a o štěstí co našli.
Možná že letos
zas nebude mi přáno,
i tak mám s tebou
vždy mnohem hezčí ráno.
H
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?