Pro Klárku
Tvůj pohled Klárko,
probudil mě srdce zklamané,
hlas můj říkal - ať se mnou zůstane.
Tvůj úsměv Klárko,
zlepšil mi den,
já myslela si, že je to jen sen.
Tvá moudrost Klárko,
uchvátila mě a dostala,
jsem ráda, že ta chvíle nastala.
Tvá krása Klárko,
nemožnou zdá se mi,
jakto že Andělé žijí na zemi?
Má milovaná Klárko,
buď jen mnou...
budeš v mém srdci láskou - jedinou!
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)