květinová
Anotace: ...hmm taková jsi Ty ...
Lilii
tělo Tvé
se podobá,
stejně vznešené je
a nádherně voní
Tvůj vlas
lehký vánek češe,
voní loukou,
plnou
křehkých kopretin
ve tvářích
nosíš
květin královnu,
co pro lidi milé
vždycky rozkvétá,
oči
pohledem svým
říkají,
nezapomen lásko má,
ikdyž
lišila se někdy
tvoje slova,
ústa
leknínu
jsou podobná,
vždy výřečná
a dokážou říct
věci zpříma
a ve chvíli kouzelné,
dokážou
rozevřít
svůj přenádherný květ,
v polibku
co tak
přesladce chutná
...však
i květina velmi
křehká
má v sobě tolik
vnitřní síly...
Komentáře (1)
Komentujících (1)