Sbohem ...
Anotace: Když člověk musí jít dál ...
Ač nechtíc, přec říkám sbohem.
Přiznávám i bez mučení,
Že nemalý strach mám.
Vždyť po chvilce rozloučení,
Je tu zkouška, jak být sám.
Stát a vědět najisto,
Že to, co obavy mi nahání
Je na druhém konci msto,
Kde marné je jakékoli zoufání …
Komentáře (2)
Komentujících (2)