Anotace: ....
Nech mě malovat obraz
tvého nebe
rozsviť hvězdy, zhasni světlo
zahal sebe jemně mlhou
Napni struny
já budu hrát si tebe
nastokrát
ti ševelit v korunách
Každičkým tahem mojí země
vzepne se duha v temné noci
Básnířko tmy, ty múzo moje
neopouštěj moje světy
pod mým tělem najdeš skrýš
zůstaň ještě
ucítíš
vůni květin libých barev
na zdech
na snech
na posteli
sedí sado-maso vrah
Neodcházej
vyčkáme-li
K ránu zbude ze dne strach