Anotace: Niekedy ma v noci navštevuje múza Vyfajčí so mnou cigaretku,vypije deci červeného a jemne povie: To víno je ako báseň! Nemáte ešte jeden verš?
múza je všude kolem nás políbí...a odejde tebe však zdá se mi líbí častokrát:))
24.01.2007 14:07:00 | whiolet
Diky za opravu to viete slepý spišák
a tak som si dával pozor,
keď niekto mľaská očami tak sa dívaš na ne
a preklep je na svete
24.01.2007 11:09:00 | Luboško
... na ten překlep jsem taky chtěl upozornit ... chvíli mi trvalo, než jsem to pochopil ... to víš cizí řeč ... taky bych potřeboval nějakou múzu ... můžu si aspoň zajít do muzea ... ti roboti fakt ví vše ... MúZA ...
24.01.2007 09:57:00 | JardaCH