Našla jsem..
Anotace: Podzimní sentimentalita
Našla jsem v listí
kousek (tebe),
tvé flanelové košile.
Svítila tak jasně,
i když podzim byl
značně v přesile.
Už ani nevím,
jestli stále visí ve skříni.
Je to tak dávno...
A přitom nejsme jediný,
kterým vzpomínky odvál čas.
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, honnnzik, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)