Že jsi šťasten
Jsou to minuty, možná i vteřiny
co se míháš kolem mě
a mě přitom připadá, že je to jediný
co já vnímám a ty ne
Že se díváš přes mou osobu
a nevidíš ve mne nic
co by se ti líbilo
že žít můžeš, a já nemohu
Naplněn svým životem
obdarován štěstím
máš jistotu ve kroku
ty sníš a já nespím
Pod zástěrkou vážnosti
v duši blahobyt ti hádám
večer spím sama
ty všeho pln, já strádám
Na co s lidmi,
když stejně bez tebe..
pouštím se do psaní
ty klidný
já do sebe
vpouštím zklamání
že lásky máš rub i líc
a já nic
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)