Možná
Anotace: Spíš to tak nemělo být...
Možná
Nauč mne dýchat
Nad hladinou
Možná
Nauč naše těla
Znova splynout
Možná
Už je to příliš
Pro nás pro oba
Možná
V tvých očích
Nikdy nebyla opora
Možná
Jsem to nikdy
Nechtěla cítit
Možná
Jsi Ten
Jenž neměl mne chytit...
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)