Anotace: Jsi svá a já Tě takovou miluji.
Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého
Ani samet nevystihuje hebkost těla tvého,
ani Monet neztvární něco tak překrásného.
Každý dotek vysvobozením mi je
a jen ty víš, jak se to projevuje.
Ani nevíš jak moc jsi přitažlivá,
zvláštnost ti vůbec nikdo nezazlívá.
Znám každý kout tvého těla
I počet orgasmů, které se mnou jsi měla
Ta touha, když tě spatřím, ten chtíč
Chci s Tebou odletět, kamkoli, hlavně pryč
Není to o sexu, je to o přitažlivosti
O lásce, o kráse zamilovanosti
Když tě objímám, musím tisknout
Čím blíže k tobě jsem, tím blíže ti chci být
Že jsi božská, nechci si ruce mnout
Chci ti být dokonalým, nechci už ani pít
Nechci nic, nikoho, nikde, jen tebe
Teď, tady, se mnou, už mi fakt jebe
Když tě nemám po svém boku
Jsem prázdný, bez ducha, bez života
Spatřím-li Tě v jednom, v druhém oku
Jsem šťastný, plný, vedle pilota
Ovládáš tu naši vesmírnou kocábku
Ať už jede dopředu, či pozpátku
Rád bych, kdyby bylo to věčné
Kdybych celý život patřil této slečně
To však nezáleží jen a jen na mě,
vždy je podíl i na opačné straně.
Miluji Tě
No... Rozhodně to nevyvrací teorii, že zamilovanej chlap patří do blázince.
12.01.2014 10:27:50 | Nikotin
:D Co bych dělal v blázinci, bych se tam unudil, ale máš pravdu! :)
12.01.2014 11:45:06 | SmallGeorge