Anotace: Je to průšvih, když najdete tu pravou až když jste ženatí, item toho pravého, když už jsi vdaná...
přibili nás ke skále
dřevěným kolíkem
do srdcí
upíry bezzubé
za řeči pohřbené
do truhly s pískem
ve sklepě hradu
láska bláznivá
průšvih je když už nejsou klíče...
13.01.2014 16:58:30 | enigman
jedna z vícero průšvihových situací..
12.01.2014 12:43:17 | hanele m.
Jo... je málo těch, na něž nic nepraskne (:-D
12.01.2014 16:57:21 | aravara
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?