Promočený měla šat,
rty se odmítaly smát,
vlasy nechala jen vlát,
protože měl to tolik rád.
(a viděl ji tak mnohokrát...)
Držel v ruce její psaní,
slzy padaly mu do dlaní.
Bez ní zhroutil se mu svět.
Chtěl ji tu mít, chtěl ji zpět!
(...a říct jí tolik krásných vět...)
Prvotinka je sice znát, ale pořád marně hledám nějaký ten kýč (jak jsi mi psala)
07.05.2014 19:31:45 | Nergal