Anotace: Láska je svině, co jiného na to říct ... ;)
Vidíš, Pastelko, píšeš pěkně, i když to chce ještě dopilovat. Tak si ani nemusíš poučet moje básničky, hm :) Jen tak dál.
28.11.2014 21:46:27 | Zamila
ahoj pastelko...konec dobrý, všechno dobré :-) má to náboj, ale trochu tone v křečovitosti...nech ta slůvka, co se ti honí hlavou, jen tak plynout a sem tam "ukápnout" na papír...uvidíš, že tě budou chválit...
01.02.2014 23:27:41 | kamínek
Snilek-dílek-nebe-tebe,trošku takové upachtěné..moc mě to dralo při čteni na hlas uši..ale ten konec to vylepšil,je jinači takovej ..jako by plynula jemná voda a zahalovala-to už se četlo lépe ..hm, ten konec za tip ,stoji za to ;)
13.01.2014 17:26:20 | xoxoxo