V objatí
Tá kométa nemá telo z ľadu
namiesto srdca neláme skalu
zamilovaná, ak stráca vládu
sama nad sebou, strát neustálu
pochodeň zažne spod rias oblúka
z pier nežných bozkov prúd dostratena
ocenia hviezdy, im poponúka
lásku - na drobné rozmení tesná
blízkosť dvoch tiel, splynutia úbežník
ktorý pár vzďaľuje od Slnka preč
po trajektórii dvoch sŕdc, prienik
nadľudskej rozkoše morom naprieč
objatí v bezváhovom stave snov
dôverných, otázka na telo znie
či som sa narodil, aby som s ňou
zbohom dal nadobro Zemi, či nie?
Přečteno 402x
Tipy 15
Poslední tipující: Avola, enigman, SmallGeorge, Amonasr, Holis, Jana B., Robin Marnolli, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)