Jeho tričko
Anotace: co udělá kus látky...
Ta látka se jeho dotýkala,
sním pořád usínal,
jak kdyby ses s ním furt milovala,
pořád by tě líbával……
Nádech : tisíc květin
motýlí vzdech
žhavý dotek
úsměvy všech
Výdech : šepot klíče houslového
dusot nohou lesních víl
život roje samotného
ať ta vůně trvá dýl…
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, SmallGeorge, Robin Marnolli
Komentáře (0)