Anotace: Čekala jsem dlouho. Pak jsem to propásla. Měla jsem strach. V hlavě mi znělo "Co když...?". Čekám ještě déle. Čekám dál. Čekám bez Tebe. Čekám s někým. Čekám na Tebe.
Sbírka: Začátky
Propásnutá šance
Katarine Vargas
Bez dechu,
bez sebe,
bez myšlení,
bez Tebe.
Bývalo to tak tenkrát(...).
S nadějí,
s láskou,
s úžasem,
s otázkou
zda mne v srdci máš.
Dnes už jen vzpomínka.
Snaha zapomenout.
Však stačí připomínka...
...bez dechu,
bez sebe,
bez myšlení,
bez Tebe,
tak jako tehdy.