Jen jedno přání
Anotace: Jen jedno přání mám. Být tebou znovu milován.
Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde jsi mi k mání
Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde s rukou v ruce usínáš semnou
Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde láska v tobě ke mě se sklání
Co dal bych...
za život s tebou
Tam, kde přání se plní.
Co dal bych za život s tebou...
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)